Foredragsholder tema:
|
To slides fra foredraget om biokulturell tilpasning av "den nye (gamle) maten" og korn og mel.
Surdeig og mat fra bunnen
Et kurs der vi både lager surdeigsbrød på to forskjellige måter og spiser et lunsjmåltid med lokale/ville råvarer som vi tilbereder sammen.
Veldig gøy å ha denne blide damegjengen på besøk hos meg. De synes det var veldig lærerikt og inspirerende. Akkurat nå er det mye ferskt grønt der ute. Så vi laget en brenneslesuppe sammen samt en liten salat av ville vekster. Med ekte kryddersmør til ble dette en lekker lunsj. Alle fikk en surdeigsstarter med seg hjem. Fin dag :)
Veldig gøy å ha denne blide damegjengen på besøk hos meg. De synes det var veldig lærerikt og inspirerende. Akkurat nå er det mye ferskt grønt der ute. Så vi laget en brenneslesuppe sammen samt en liten salat av ville vekster. Med ekte kryddersmør til ble dette en lekker lunsj. Alle fikk en surdeigsstarter med seg hjem. Fin dag :)
Fagtekniker i Bærekraftige matopplevelser
Jeg er en av verdens første fagteknikere i Bærekraftige mat-opplevelser og herved uteksaminert blant fjorten studenter. Takk til ekstern sensor Torunn Linneberg (Innovasjon Norge m.m.). Et stort takk til faglærerne Eva Narten Høberg, Runar Hestmark og rådgiver Else Samuelsen for fantastiske tre år. 90 studiepoeng er blitt levert. Takk for meg! |
anchor: MAT
MATLAGING - Det handler om råvarer.
Jeg lager mat med hjertet og bruker de beste tilgjengelige produktene – økologisk, hvis jeg finner.
Fisk fra havet utenfor, elgkjøtt, ville vekster, bær og sopp fra naturen rundt er mine favoritter.
Finnbiff
av lokal elgkjøtt og nyrørt tyttebær/rips til. Vel bekomme!
Ta kontakt for pris for din fest eller feiring,
Søtsaker - enkel og godt
FISH & CHIPS
- en av våre klassikere på
Reginas Sommerkafé på Nordskot!
Bildet er hentet på Shutterstock som skal gi et inntrykk av hvordan det ser ut (vi har ikke eget foto enda, dessverre). Vi bruker selvfølgelig lokal mandelpotet fra Fonn-Holand Gård som vi steker i ovn og fisk fra Helga Karlsen og Bjørnar i Vikran. Ertestuing fra økologiske erter. Med en hemmelighetsfull god aioli :)