REGINA FORM DESIGN + KUNST
  • HJEM
  • FOTO
  • KUNST
  • MAT
  • KONTAKT
  • OM MEG

Kjenn smaken og lukten av de nære ekte ting.

anchor: MAT
KURS
.... i utvikling
CATERING
Lei meg som KOKK
anchor: mattjueen

Oktober 2021, takknemlig å være student her hos Nordland Fagskole i
​"Bærekraftige mat opplevelser!
Her: Matverksted med utmarksbasert kjøtt på menyen på Vingården i Mosjøen

Picture
Picture


Fra matlaging bl.a. på
 
Manshausen 

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

​








Jeg lager mat fra bunnen.
En miks av nordisk, tyrkisk og tysk, kjøkken. Bærekraftig med ville vekster etter sesongen. Godt brød et møst. Så klart :)


Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
anchor: leimegsomkokk
anchor: Leimegsomkokkhjem


BOOK MEG SOM KOKK
490,- per time (eks. mva.)
til private fester eller arrangementer

For mer informasjon og bestilling ring meg på 902 32 163

Picture

For mer informasjon og bestilling ring meg på 902 32 163

2022


​I år er jeg tilbake med FISH NUGGETS tilbudet i sommer som jeg selger fra en mobil matbod. Mere info om HVOR og NÅR kommer.
Fisken er fanget i Steigen og kjøpt hos Helga Karlsen i Helnessund. Et ekte lokalt produkt sammen med aiolien min! Så godt!
Picture
Picture
Picture
Picture

CATERING


Alt handler om råvarer.
Jeg lager mat med hjertet og bruker de beste tilgjengelige produktene – og økologisk, hvis jeg finner.
Fisk fra havet utenfor, elg, bær og sopp fra naturen rundt er mine favoritter.
PS: Jeg bruker gamle tallerken for å visualisere en tid tilbake der hjemmelagd mat var en selvfølge.


Picture
Kebab av elgkjøtt, Hasselback poteter og rømme
Picture
Hjemmelagde fiskekaker med pastasalat.
Picture
Torskefilet fra Steigen med hjemmelaget potetstappe og ertestuing.
Picture
Brenneslepai med ruccola fra egen hage og rømme.
Picture
Røsti fra Fonn-Holand potet med røkt laks fra Steigen med rømme.


​​Finnbiff av lokal elgkjøtt og nyrørt tyttebær/rips til. Vel bekomme.
​Ta kontakt for pris for din fest eller feiring,
Picture
Finnbiff av lokal elgkjøtt.
Picture
Nyrørt selvplukket tyttebær/rips til.
Fiskesuppe
Picture
Picture
Fiskesuppe med rik innhold laget fra bunnen.
Godt brød laget av økologiske og delvis nykvernet mel.
Ta kontakt for pris for din fest eller feiring,

Søtsaker

Picture
Tartelett fylt med selvplukket bringebær og pisket krem.
Picture
Tartelett fylt med solbær fra egen hage og pisket krem.
Jeg elsker å bake brød.
Picture
Picture

​FISH & CHIPS
- en av våre klassikere på
​Reginas Sommerkafé på Nordskot!
Picture
Picture
Bildet er hentet på Shutterstock som skal gi et inntrykk av hvordan det ser ut (vi har ikke eget foto enda, dessverre). Vi bruker selvfølgelig lokal mandelpotet fra Fonn-Holand Gård som vi steker i ovn og fisk fra Helga Karlsen og Bjørnar i Vikran. Ertestuing fra økologiske erter. Med en hemmelighetsfull god aioli :)
​
Lag din egen kokt skinke!
​HELT UTEN E-stoffer!
​Kjeeeempe godt og super enkelt :-D
​

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

I LOVE COOKING

Sommer 2019
Picture
Finnbiff fra elg som levde rundt huset vårt.

"Best ever" fiske suppe nam nam..
anchor: Mattjueatten
Picture
​SOMMERKAFÉ 2018



​JEG ELSKER Å lage
mat fra bunnen av.
Elsker økologiske råvarer.
SÅ MYE GØY!
Picture
Takk for en fantastisk tid min supermann Geir, supersøster Sabine og Andreas.
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

VILTLIV
En gjeng som elsker god og økologisk mat som vil skape noe sammen, lære av hverandre, hjelpe hverandre. Dream team!

Picture
Fra venstre: Sven Verbelen, Regina Pedersen, Geir M. Pedersen, Tanja Felix Lademann, Soetkin Baptist, Maria Johansson
​Foto: Karoline O.A. Pettersen
Picture
Picture
Picture
Website by V design AS
  • HJEM
  • FOTO
  • KUNST
  • MAT
  • KONTAKT
  • OM MEG