REGINA FORM DESIGN + KUNST
  • Grafisk design
  • MAT
  • Service undervisning
  • KUNST
  • FOTO
  • KONTAKT


TILBAKE TIL RØTTENE MED "EKTE MAT"







______________________________________________________
​
​

Omtaler mat



"Regina Pedersen jobbet som frilans kokk på Manshausen Island Resort løpende fra 2017 - 2020, hvor hun med stor fleksibilitet, høy arbeidsmoral og kvalitet gjennomførte både lunsj og kveldsservice, noen ganger assisterende andre ganger på egen hånd.
​
​Regina jobber selvstendig, fokusert og streber etter å ha hjerte og engagement med seg i alt hun gjør. Hennes allsidige og mangeårige erfaring i ulike yrker er et stort pluss. I service situasjoner kan man trygt overlate sine gjester til Regina, både når det kommer til vertskap og smak."
​
Astrid Regina Nässlander
Tidl. kjøkkensjef og vertskap
Manshausen Island Resort
​
anchor: leimegsomkokk
Picture

FOREDRAG

"Ekte mat"!
Tilbake til røttene

Jeg sprer det gode budskapet om sunn og bærekraftig ernæring i et evolusjonært perspektiv.
​
På to timer for du mye info som kan overraskelse og sette deg ut, fordi du kanskje tror på det som myndighetene som Helsedirektoratet råder.
Takk for invitering til foredrag på Krisesenteret i Salten. ​Og takk for et engasjert publikum :)

Ta kontakt for spørsmål og booking.  Ring 90232165
Picture
Picture
To slides fra foredraget om biokulturell tilpasning av "den nye (gamle) maten" og korn og mel. 
Picture
Picture

Tradisjonsmatdagen
​på Nordnes Kro & Camping 7./8. sept 2024

Takk for inspirerende møter med interesserte, nysgjerrige og likesinnete.
Jammen ble det noen glass med ripsgele også . Takk for trivelig standnabo Lise fra @noeigjaere. Vi ses
PS: rett forkle på @nordlandfagskole?
Picture

Ekte mat

Picture


​VIP servering på Arctic Race

En fantastisk dag for Salten Mat og gjengen: Heges Matopplevelser, Oddbjørg Odden, Ylia Shalavoma og Regina Pedersen design & produksjon. Hei hei hei 


Picture
Foto: Ylia Shalavoma

Surdeig og mat fra bunnen

Et kurs der vi både lager surdeigsbrød på to forskjellige måter og spiser et lunsjmåltid med lokale/ville råvarer som vi tilbereder sammen.
Veldig gøy å ha denne blide damegjengen på besøk hos meg. De synes det var veldig lærerikt og inspirerende. Akkurat nå er det mye ferskt grønt der ute. Så vi laget en brenneslesuppe sammen samt en liten salat av ville vekster. Med ekte kryddersmør til ble dette en lekker lunsj. Alle fikk en surdeigsstarter med seg hjem. Fin dag :)
Picture
Picture
Picture
Picture

Fagtekniker i Bærekraftige matopplevelser



​Jeg er en av verdens første fagteknikere i Bærekraftige mat-opplevelser og herved uteksaminert blant fjorten studenter.

Takk til ekstern sensor Torunn Linneberg (Innovasjon Norge m.m.). Et stort takk til faglærerne Eva Narten Høberg, Runar Hestmark og rådgiver Else Samuelsen for fantastiske tre år. 90 studiepoeng er blitt levert.
​Takk for meg!
Picture
anchor: MAT
anchor: mattjueen

Oktober 2021, takknemlig å være student på Nordland Fagskole i
​"Bærekraftige mat opplevelser!
Her: Matverksted med utmarksbasert kjøtt på menyen på Vingården i Mosjøen

Picture
Picture


Matlaging på  Manshausen i Steigen 

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

​








Jeg lager mat fra bunnen.
En miks av nordisk, tyrkisk og tysk kjøkken. Bærekraftig med ville vekster etter sesong. Godt brød et møst. Så klart :)



Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

2022


​I år er jeg tilbake med FISH NUGGETS tilbudet i sommer som jeg selger fra en mobil matbod. Mere info om HVOR og NÅR kommer.
Fisken er fanget i Steigen og kjøpt hos Helga Karlsen i Helnessund. Et ekte lokalt produkt sammen med aiolien min! Så godt!
Picture
Picture
Picture
Picture

MATLAGING - Det handler om råvarer.


Jeg lager mat med hjertet og bruker de beste tilgjengelige produktene – økologisk, hvis jeg finner.
Fisk fra havet utenfor, elgkjøtt, ville vekster, bær og sopp fra naturen rundt er mine favoritter.

Picture
Kebab av elgkjøtt, Hasselback poteter og rømme
Picture
Hjemmelagde fiskekaker med pastasalat.
Picture
Torskefilet fra Steigen med hjemmelaget potetstappe og ertestuing.

Picture
Brenneslepai med ruccola fra egen hage og rømme.


​​Finnbiff
av lokal elgkjøtt og nyrørt tyttebær/rips til. Vel bekomme!
​
​Ta kontakt for pris for din fest eller feiring,
Picture
Finnbiff av lokal elgkjøtt
Picture
Nyrørt tyttebær

Søtsaker - enkel og godt

Picture
Tartelett fylt med selvplukket bringebær og pisket krem.
Picture
Tartelett fylt med solbær fra egen hage og pisket krem.
Jeg elsker å bake brød.
Picture
Picture
anchor: Mattjueatten

​FISH & CHIPS
- en av våre klassikere på
​Reginas Sommerkafé på Nordskot!
Picture
Picture
Bildet er hentet på Shutterstock som skal gi et inntrykk av hvordan det ser ut (vi har ikke eget foto enda, dessverre). Vi bruker selvfølgelig lokal mandelpotet fra Fonn-Holand Gård som vi steker i ovn og fisk fra Helga Karlsen og Bjørnar i Vikran. Ertestuing fra økologiske erter. Med en hemmelighetsfull god aioli :)
​
Lag din egen kokt skinke!
​HELT UTEN E-stoffer!
​Kjeeeempe godt og super enkelt :-D
​
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
​SOMMERKAFÉ 2018



​JEG ELSKER Å lage
mat fra bunnen av.
Elsker økologiske råvarer.
SÅ MYE GØY!
Picture
Takk for en fantastisk tid min supermann Geir, supersøster Sabine og Andreas.
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

vilTliv

En gjeng som elsker god og økologisk mat som vil skape noe sammen, lære av hverandre, hjelpe hverandre. Dream team!
Picture
Fra venstre: Sven Verbelen, Regina Pedersen, Geir M. Pedersen, Tanja Felix Lademann,
​Soetkin Baptist og Maria Johansson ​
Foto: Karoline O.A. Pettersen
Picture
Picture
Picture
Website by V design AS
  • Grafisk design
  • MAT
  • Service undervisning
  • KUNST
  • FOTO
  • KONTAKT